Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ 2/4/09

Μαζική ήταν η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης σήμερα Πέμπτη 2/4/09 από το Εργατικό κέντρο και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στις 11 το πρωί. Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αντιστέκονται στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης. Κάποτε παλεύαμε για να κερδίσουμε νέα δικαιώματα, να κατοχυρώσουμε νέα δεδομένα.Σήμερα παλεύουμε να κρατήσουμε απλώς αυτά που κερδίσαμε παλιότερα.
Δεν έχει πια όριο η οικονομική κατρακύλα του δημόσιου υπάλληλου, ζηλευτού εργαζόμενου κάποτε.
Όι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται για μια ακόμα φορά να σηκώσουν στις αδύναμες πλάτες τους το βάρος της οικονομικής ανάκαμψης του τόπου.Με ποιό κόστος , με ποια υπομονή με ποιο αντάλλαγμα αραγε?????Σε ποιο μεγάλο όραμα να πιστέψουν πια? I HAVE A DREAM.........έλεγε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Άραγε υπάρχει ένα όραμα ακόμα??????Έστω ένα μικρό, χάριν του οποίου θα δεχθεί ο ταπεινός δημόσιος υπάλληλος, που δεν μπορεί να κρύψει ούτε ένα ευρώ, να θυσιάσει το μισό του πενιχρού μισθού του για τη σωτηρία της μητέρας πατρίδας????????
Και εν τέλει γιατί πάντα αυτός???Που είναι τα μεγάλα πορτοφόλια? Γιατί όχι κι αυτοί? Ως πότε θα γίνονται οι φτωχοί φτωχότεροι κι οι πλούσιοι πλουσιότεροι?
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.........ΥΠΑΡΧΕΙ DREAM AKOMA.................

1 σχόλιο:

  1. Να δεις που η προπαγάνδα τους θα πιάσει τόπο.Θα κάνουν όλους τους εργαζόμενους να νιώθουν ενοχές για την κατρακύλα και την διαφθορά!Να επιστραφούν πρώτα όλα τα κλοπιμαία και να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που τσιμπάνε το παραδάκι του δημοσίου.Καλωσόρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή